Tjänster

Backup

Vi ser till att er data alltid är säkert uppbackad på bästa sätt samtidigt som vi tillhandahåller alternativ eller backup på hårdvara.

Vi erbjuder flera olika backuplösningar. Ta kontakt med oss för att se vad som passar just era behov bäst. Vi konfigurerar allt från lokal backup till nätverksbaserad där all er data finns tryggt lagrade på våra servrar. Välj själva om ni endast vill spara viktig mappar eller hela systemet för att snabbt vara igång igen vid ett avbrott.

Data-Backup

Datorreparation

Självklart hjälper vi till och felsöker och reparerar datorerna. Ni får snabb hjälp av våra duktiga tekniker antingen i våra serviceverkstäder eller direkt på plats.Vi har de flesta reservdelarna hemma och i nödfall så har vi extra datorer att låna ut tillsvidare.

Vi har stor erfarenhet inom områden som virusrensning, installation, dataräddning och felsökning av hårdvara.

computer-repair

Mobilreparation

Vi reparerar mobiltelefoner och surfplattor till ett bra pris.

För de vanligaste modellerna har vi delar i lager och kan utföra reparationen på någon timme. Vi reparerar alla märken och modeller antingen själva eller tillsammans med vår samarbetspartner som har stor erfarenhet inom området.

damage_device_mini

Fjärrhjälp

Vi kan koppla upp oss med fjärrstyrning och vara behjälpliga vid problem som kan uppstå vid användande av din dator. Denna tjänst är enormt tidsbesparande och effektiv då man slipper lämna in datorn för små problem.

Våra kunder brukar ofta välja till detta alternativ när de köper en dator av oss så att vi snabbt kan hjälpa dem igång.

RemoteSupport_1_0

Fjärrövervakning

Din IT-avdelning i molnet!
Telefon och chattsupport mellan 9-18
Tekniker kan fjärrstyra och fixa problem på din maskin så länge den är internetansluten
Kontroll och hantering utav Windows Update
Kontroll och hantering utav Antivirus
Kontroll och hantering utav Backup
Vill du vara säker på att din IT-miljö alltid är i toppskick så kan fjärrövervakning vara något för dig. Vi installerar en programvara på alla dina maskiner, sedan rapporterar alla maskinerna in till oss om sin hälsa så som processor och minnesanvändning, hårddiskstatus, backupstatus, patch status, Windows uppdateringar osv. Vi kan se så att era servrar och nätverksskrivare är online och fungerar. Skulle något inträffa så har vi möjligheten att tillsammans med er åtgärda problemet utan att behöva köra ut till er. Vilket resulterar i en betydligt snabbare lösning för er vid mindre fel. Vid aktiv övervakning går vi dagligen igenom dessa loggar och rapporter och åtgärdar ev. brister. 

??????????

Kassaregister

Godkända av skatteverket.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av kassasystem. Allt från enkla portabla kassaapparater för t.ex. marknadsförsäljning till hela datorbaserade system för den större butiken. 

onda-3-4

Digital skyltning

Hyra eller köp

Digital Signage är vår tids skyltar och anslagstavlor - i digitalt format. Utbudet är väldigt stort, allt från de minsta skärmarna på bara några tum till de största på flera hundra. Skärmarna ansluts till en liten dold dator som i sin tur är ansluten till våra servrar. Därifrån hämtas den information som just du vill visa på din alldeles egna digitala skylt. Med det webbaserade gränssnitt kan du uppdatera din information var du än befinner dig.

Med Digital Signage når ditt budskap rätt plats vid rätt tidpunkt. Du kan exempelvis visa mera reklam på samma yta utan att, behöva tillverka dyra reklamskyltar som snabbt blir inaktuella.

Vi har också en helt ny typ av lösning där användaren helt själv kan välja vilken information som ska visas på skärmen med enkla knappar. Wave är ett innovativt och nytt sätt att locka kunder. Det är en kombination av en LED-skärm och 8st kontrollknappar.

Med knappar så menar vi inte vanliga knappar, utan det räcker med att användaren håller handen ovanför knappen så aktiveras den även genom t.ex. ett skyltfönster!

3C94EC28-C29A-4000-9170-E66861993F0B