Telefoni

Anpassa telefonin till företaget och inte tvärt om

Weblink Unified är en molnbaserad växel som fungerar som en riktig växel. Vi driftar er växeltjänst i våra säkra serverhallar och det enda ni behöver på kontoret är telefonerna. Ni ringer dessutom kostnadsfritt mellan era kontor och får tillgång till avancerade växelfunktioner.

I Weblink Unified ingår flertalet växelfunktioner som nummerpresentation, automatisk telefonist (IVR), köfunktion med väntmusik, röstbrevlåda, gruppnummer, tidsstyrning, nattkoppling och nätgruppsfunktionen (styr alla inkommande samtal via en gemensam telefonist) m m.

Vill ni uppgradera till en modern och molnbaserad växel är Weblink Unified det självklara valet.

99 kr/mån

Weblink Unified har stöd för fasta telefoner, mobiltelefoner, dect-telefoner, softphone och headset.

Weblink Unified
http://weblink.se/fast-telefoni#weblink-unified

 

Koppla mobilen till din växel med Weblink MEX

Svara var du vill, när du vill! Koppla, hänvisa och vidarekoppla...

Med Weblink MEX (Mobile Extension) kan du välja din mobiltelefon som anknytning i företagsväxeln. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

Fungerar med fast telefon och mobil
Du kan välja att ha både en fast telefon och mobilen som telefon i er växellösning, svara i den telefon som passar dig bäst just nu!

Fastnätsnummer i mobilen
Befintliga direktvalsnummer i växeln knyts till mobilen. Ni behöver bara hålla reda på ett telefonnummer – fastnätsnumret.

Ring gratis till alla inom företaget
Ring gratis till alla inom växeln - ingen öppningsavgift eller minutkostnad – gäller både till mobil- och fastnätsnummer.

Från 249 kr/mån

Tjänsten fungerar med Weblinks samtliga telefonitjänster som Weblink SIP-Trunk, Weblink ISDN via (S)IP* och vår molnväxel Weblink Unified. * Begränsad funktionalitet beroende på befintlig växel.

Läs mer om Weblink MEX
http://weblink.se/mobiltelefoni#weblink-MEX

 

Weblink Callback

Låt dina kunder aktivt välja – vänta i kö eller bli uppringd!

Inga missade samtal = inga förlorade kunder

Weblink Callback är marknadens mest lönsamma tjänst för både kunder och återförsäljare.

Inringande kund ges alternativ att lämna sitt telefonnummer och bli uppringd, istället för att vänta kvar i kö. Risken är stor att man annars lägger på och ringer en konkurrent.
Har man telefoni som en viktig kanal för att kunderna skall lägga beställningar eller förfrågningar så är Weblink Callback den tjänst som snabbast betalar sig. Både vad gäller inkomst och nöjda kunder.

Weblink Callback är en webbaserad tjänst, är operatörs­oberoende, fungerar på alla nummer, kräver ingen installation och är enkel att använda.
1. Logga in.
2. Se lista på de som vill bli uppringda.
3. Välja själva ditt nummer att ringa från.
4. Ring upp din kund – det var säkert något viktigt.

Testa på demosida!
Besök vår testsida på http://demo-time.weblink.se och se själv i realtid hur det fungerar.

Läs mer om Weblink Callback
http://weblink.se/tjanster#callback

 

Weblink Mobile Liten

Ett riktigt bra mobilabonnemang för företag

Weblink IP Phone är mobiloperatör och erbjuder några av marknadens bästa abonnemang. Med ett brett utbud av mobilabonnemang och mobila tjänster har vi hittat russinet i kakan – Weblink Mobile Liten – en riktig storsäljare.

Ring, SMS/MMS:a, Surfa (2 GB)
Weblink Mobile Liten är ett riktigt bra företagsabonnemang där ni ringer till en fast månadskostnad. Ring gratis inom Weblink Mobile. 5000 min externa nationella samtal och 5000 nationella SMS/MMS ingår. Surf ingår (2 GB)

299 kr/mån

Läs mer om Weblink Mobile Företag
http://weblink.se/mobiltelefoni#mobile-foretag